Monday, 23rd October, 2017

Game of Thrones fan uses dialogues from the series for a job interview

22, Jun 2015 By chachachaudhary

Upset after 10 months of wait for next season of Game Of Thrones, when a fan faced  a job interview, all his answers were inspired by its memorable dialogues. Our reporter Bonobos secretly recorded the interview.Here are the main questions which were asked and the answers he gave:

Game of Thrones
Watching this can help you get a job

1. Interviewer: “What is your name?”

Answer: “I m daenarys, first of my name.”

2. Interviewer: “How did you find the lunch at our office canteen?”

Answer: “Everything is better with some wine in the belly.”

3. Interviewer: “Why are  you looking for a job change?”

Answer: “The things I do for love.”

4. Interviewer: “Our company adheres to strict timelines. Can you manage that?”

Answer: “I learnt to die a long time ago.”

5. Interviewer: “How motivated are you to handle the timelines pressure.”

Answer: “When you play the game of thrones you win or you die.”

6. Interviewer: “Our clients get furious at non deliverance from our part,how would you handle that?”

Answer: “Fire cannot kill a dragon.”

7. Interviewer:” You seem to be a bit casual about this interview. Any specific reason?”

Answer: “A lion doesn’t concern himself with the opinion of sheep.”

8. Interviewer: “Are you willing to take any responsibility as assigned by the management?”.

Answer: “A dragon is not a slave.”

9. Interviewer: “Year ending for our company is chaotic. Can you handle that?”

Answer: “Chaos isn’t a pit.Chaos is a ladder.”

10. Interviewer: “Do you think you take the organisation to new heights?”

Answer: “A very small man can cast a very large shadow.”

11. Interviewer: “Can you do justice to the high remuneration which you are demanding?”

Answer: “A lannister always pays his debts.”

12. Interviewer: “How do you see yourself five years from now?”

Answer: “As rich as a Lannister.”

13. Interviewer: “How to you intend to manage the company records and documents?”

Answer: “Burn them all!”

14. Interviewer: “Do you really mean what you are answering?”

Answer: “When you have known me longer you will learn that I mean everything I say.”

15. Interviewer: “What would you say to our long term clients leaving the company?”

Answer: “Turn us away  and we will burn you first.”

16. Interviewer: “Can you identify the non performing assets of the company?”

Answer: “What we don’t know is what usually gets us killed?”

Finally the interviewer said, “You know nothing jon snow!!!!”